Kreatív tervezés és események

Mercedes-Benz 2019

A Mercedes-Benz Hungária Kft. 2019 tavaszán integrált kommunikációs tendert írt ki hosszú távú együttműködésre. Olyan ügynökséget kerestek, amelytől bátran várhatják el, hogy a hozzájuk méltó innovatív, különleges ötletekkel építsék prémium márkáikat.

Óriási büszkeség számunkra, hogy a 13 induló közül végül a 30 éves Human Telex Advertising & Event lett a befutó. A tender nyerteseként feladataink közé tartozik a kishaszongépjárművek, teherautók és vevőszolgálati üzletágak kommunikációjának adaptációja, fejlesztése, valamint az autómárka összes magyarországi eseményének megszervezése és lebonyolítása.

Az elvárásoknak megfelelően folyamatosan formabontó ötletekkel és megoldásokkal fűszerezzük a Mercedes-Benz megjelenéseit, amelyekkel több, különleges eseményen lehetett találkozni 2019-ben. Többek között például a Szigeten, ahol a márka által támogatott VIP részt égbe emelt Mercedes-Benz EQC-vel és lenyűgöző hatású LED-megoldásokkal alakítottuk ki, a Felix Kitchen&Bar-ban megrendezett exkluzív Forma-1-es rendezvényen vagy éppen Mezőkövesden és Örkényben a teltházas Star Experience Roadshow állomásain.

TAGEK

mercedes mercedes-benz sziget forma-1