Pöttyfogó - EYOF

Pöttyös 2017

Kosár Konrád, Judo Jenő, Bringa Brigi és még további hét, a Győrben 2017-ben rendezett európai ifjúsági olimpiai fesztivál (EYOF) versenyszámai szerint kialakított izgő-mozgó, kedves virtuális pöttyfigurák felkutatásával vehettek részt a Pöttyös nyereményjátékában a fiatal sportolók és szurkolóik. Mindebben a Pöttyfogó mobil applikáció volt a segítségükre, mely térkép és kamera segítségével mutatta az utat a játékosoknak a GPS koordináták alapján a EYOF versenyhelyszíneinek közelében elhelyezett Pöttyökhöz. A figurák informáltak a sportágakról, elvezették a résztvevőket a versenyekre és nem utolsó sorban a Pöttyös standjához, ahol egyedi programok, illetve a Pöttyök begyűjtését követően garantált ajándékok is várták a látogatókat.
 
Extra ajándékokért naponta két órán keresztül az EYOF kabalafigurája, HUGOO is begyűjthető volt, és Instagram fotópályázat is indult #pottyfogojatek hashtaggel.
 
Az applikációt – amely angol nyelven is elérhető volt –  az EYOF egy hete alatt 1354-an töltötték le és 3637 Pöttyöt gyűjtöttek be vele.

TAGEK

pöttyösmobil applikációcharacter designonlineevent2017eyof

TEKINTSD MEG EZEKET IS

Douwe Egberts Omnia Egy születésnap, ami összehoz minket! #online 
Rossmann Városi Legenda #online 
VSS Budapest Escape Room Challenge #online  #2017